Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

sos|alsos: το Άλσος θα μείνει, Χαβούζα δεν θα γίνει!

Όλοι στα δικαστήρια
στις 31 Ιανουαρίου 2011

Ένας σημαντικός
σταθμός στον αγώνα μας
Στις 31 του Ιανουαρίου εκδικάζεται η υπόθεση της κατασκευής σταθμού μεταφόρτωσης απορριμάτων στον χώρο του γκαράζ των σπουπιδιάρικων του δήμου, απέναντι από το άλσος. Αυτός ο χώρος είναι χαρακτήρισμένος πράσινος με προεδρικό διαταγμα από το 1981. Είναι φανερό ότι η δημαρχία επιδιωκεί να φτιαξει μία μόνιμη χωματερή στην καρδιά της πόλης μας σε ένα μέρος που θα έπρεπε να είναι η συνέχεια του άλσους. Και όλα αυτά προφανως γιατί η αποκομιδή των σκουπιδιών με βάση τον νόμο του καλλικράτη γίνεται υπηρεσία ανταποδοτική και πεδίο κέρδους για ιδιωτικές εταιρίες.

Απέναντι σε αυτή την υποβάθμιση της υγείας μας έχει συγκρότηθει επιτροπή κατοίκων και έχουν γίνει πολλές κινητοποιήσεις τις οποίες ο υπερκομματικός, ανεξάρτητός δημαρχός μας έχει αντιμετωπίσει με μπράβους και ένα μηχανισμό τραμπούκων που έχει στήσει μεσα στον δήμο.
Το δήθεν προσωρινό έργο στο γκαράζ που στοίχησε περίπου 6 εκατομύρια € (χωρίς όμως να έχει διαφημιστεί όσο του αξίζει, γιατί άραγε;) έχει σωρεία παραβασέων, είναι εξ ολοκλήρου παρανόμο και απότελεί ένα έγκλημα διαρκείας για όλους τους Περιστεριώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προλεταριοι ολων των χωρων, καταπιεζομενα εθνη και λαοι: Ενωθειτε!